Web Design KIDS – beginner level

OLYMPUS DIGITAL CAMERACursul nostru Web Design Kids este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 12 ani (varste recomandate). Copiii vor dobandi competente in cele mai noi tehnologii Web si isi vor dezvolta intr-o maniera cu totul speciala, abilitatile si creativitatea lor.

Procesul de invatare este gradat si eficient, copiii trebuind sa aiba doar cunostinte de baza in utilizarea computerului.

Tematica : PHOTOSHOP, OBS, WMM, WORDPRESS

La cursul Web Design Kids copiii vor invata cum sa foloseasca instrumentele de baza in Photoshop si sa editeze imagini, sa creeze logo-uri, postere, animatii simple.

La modulul OBS ( open broadcaster software ) ei vor invata sa inregistreze operatiunile ce le vor realiza pe calculatorul lor.

La modulul WMM ( windows movie maker ) ei vor invata sa editeze inregistrarile facute cu OBS.

La modulul de initiere in WordPress, copiii vor reusi sa puna bazele primului lor website, vor intelege cum lucreaza widget-urile si plugin-urile, vor sti sa insereze texte, imagini si video si sa formateze informatia pentru web pages.

Avantajele cursului :

  • Cursurile se organizeaza in 32 de ore pe durata a doua luni, intr-un proces de invatare usor si placut.
  • Se garanteaza grupe de pana la12 copii, astfel incat trainerii sa aiba cat mai mult timp pentru fiecare.
  • Cursurile sunt sustinute in limba romana sau engleza de traineri competenti, cu multa experienta practica.
  • Copiii se vor bucura de o sustinere continua pe toata durata cursului. Chiar si atunci cand nu sunt la sala, ei pot trimite trainerilor emailuri cu intrebarile lor.
  • Copiii vor deveni mandri de rezultatul final al muncii lor: un minunat website care va reflecta atat tehnologiile invatate cat si creativitatea uimitoare de care ei sunt capabili.