Web Design for KIDS 

Copiii vor dobandi competente in cele mai noi tehnologii Web si isi vor dezvolta intr-o maniera cu totul speciala, abilitatile si creativitatea lor. Procesul de invatare este gradat si eficient, copiii trebuind sa aiba doar cunostinte de baza in utilizarea computerului.

  • La cursul Web Design Kids copiii vor invata cum sa foloseasca instrumentele de baza in Photoshop si sa editeze imagini, sa creeze logo-uri, postere, animatii simple.
  • La modulul OBS ( open broadcaster software ) ei vor invata sa inregistreze operatiunile ce le vor realiza pe calculatorul lor.
  • La modulul WMM ( windows movie maker ) ei vor invata sa editeze inregistrarile facute cu OBS.
  • La modulul de initiere in WordPress, copiii vor reusi sa puna bazele primului lor website, vor intelege cum lucreaza widget-urile si plugin-urile, vor sti sa insereze texte, imagini si video si sa formateze informatia pentru web pages.

Copiii se vor bucura de o sustinere continua pe toata durata cursului. Chiar si atunci cand nu sunt la sala, ei pot trimite trainerilor emailuri cu intrebarile lor. Copiii vor deveni mandri de rezultatul final al muncii lor: un minunat website care va reflecta atat tehnologiile invatate cat si creativitatea uimitoare de care ei sunt capabili.