Applied Web Design 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cursul nostru Web Design Applied este destinat copiilor care au parcurs deja modului Web Design for Kids. Copiii vor continua sa completeze competentele lor in cele mai noi tehnologii ale Internetului si sa isi dezvolte intr-o maniera cu totul speciala, abilitatile si creativitatea lor.

Tematica : HTML, CSS, PHOTOSHOP, WORDPRESS

La cursul Web Design Applied copiii vor invata cum sa creeze o structura de baza a unui website folosind HTML si sa integreze elemente de stil cu CSS. Ei vor continua sa invete noi elemente de prelucrare a imaginilor in Photoshop si vor reusi sa creeze logo-uri, basic website mock-ups, business-cards, flyere, postere, animatii simple.

Invatand WordPress, copiii vor reusi sa creeze un website mai complex, integrand elementele noi invatate. Vor reusi sa invete sa gestioneze o tema data pe care apoi sa o transforme dupa dorinta folosind HTML si CSS, sa instaleze plugin-uri si sa le integreze si sa le stilizeze in website-ul lor.

Avantajele cursului :

  • Cursul se organizeaza in 30 de ore pe parcursul a doua luni, intr-un proces de invatare usor si placut.
  • Garantia unor grupe de dimensiuni mici (cel mult 12 copii) astfel incat trainerii sa aibe cat mai mult timp pentru fiecare.
  • Cursurile sunt sustinute in limba romana sau engleza de traineri competenti, cu multa experienta practica.
  • Copiii se vor bucura de o sustinere continua pe toata durata cursului. Chiar si atunci cand nu sunt la sala, ei pot trimite trainerilor emailuri cu intrebarile lor.
  • Copiii vor deveni mandri de rezultatul final al muncii lor: un minunat website care va reflecta atat tehnologiile invatate cat si creativitatea uimitoare de care ei sunt capabili.