PC Essentials

Cursul PC Essentials este destinat atat copiilor care utilizeaza in mod frecvent calculatorul cat si celor care acum isi formeaza deprinderile de folosire a echipamentelor electronice. Varsta recomandata pentru acest curs este cuprinsa intre 8 si 14 ani.

Tematica: Hardware, Software, Panoul de Control, MS Word 2010, Microsoft PowerPoint, Notiuni de Securitate.

Cursul raspunde nevoilor copiilor de a invata sa foloseasca in mod corect sistemul de operare Windows, sa editeze documente cu texte si imagini in Word, sa realizeze prezentari in PowerPoint, dar si sa cunoasca notiunile de baza despre retele si ale securitatii on line. Copiii vor invata conceptele de baza ale utilizarii computerului, tabletei si telefonului mobil, vor cunoaste arhitectura unui calculator si rolul componentelor sale principale, vor fi capabili sa isi creeze conturi de utilizatori, sa cunoasca avantajele diferitelor browsere si motoare de cautare.

Avantajele cursului:

Cursul se organizeaza in 30 de ore, 8 sedinte, pe parcursul a doua luni, intr-un proces de invatare usor si placut. Oferim garantia unor grupe de dimensiuni mici (cel mult 12 copii) astfel incat trainerii sa aiba cat mai mult timp pentru fiecare cursant.
Cursurile sunt sustinute in limba romana sau engleza de traineri competenti, cu multa experienta practica. Copiii se vor bucura de o sustinere continua pe toata durata cursului. Chiar si atunci cand nu sunt la sala, ei pot trimite trainerilor emailuri cu intrebarile lor.