Ethical Hacking for Kids

ISECOMTraim intr-o lume a tehnologiilor, viata noastra de zi cu zi este invadata de dispozitive si aplicatii din ce in ce mai sofisticate iar targetul comerciantilor este sa ne faca sa le cumparam si sa ne faca sa le folosim in orice aspect al activitatilor noastre.

Doar ca, desi suntem gata sa investim din economiile noastre in device-uri inteligente si sa partajam cu prietenii, rudele si colegii tot mai multa informatie personala sau profesionala, sutem putini cei care suntem constienti de dimensiunea pericolelor care ne pandesc in lumea virtuala, cum sa le cunoastem si cum sa le evitam din timp.

Cine sunt primii care se bucura de orice gadget nou, cine sunt cei care petrec sute de ore in lumea virtuala, lasandu-se adeseori prada hatisurilor ei? Deci cine sunt cei mai expusi pericolelor cibernetice? Desigur, copiii nostri.

De aceea Swiss Webacademy ofera primul sau curs de ETHICAL HACKING PENTRU COPII , un curs de exceptie care ii constientizeaza despre activitatea de Hacking si ii invata ce au voie si ce nu au voie sa faca pe Internet, iar ceea ce fac sa fie conform cu legea.

 

Din programa de curs:

Scannare de Retele

System Hacking

Troieni

Backdoors Virus

Worms Sniffers

 

Ce le oferim copiilor dumneavoastra:

  • 30 de ore de lucru impreuna, intr-o maniera interactiva si atragatoare,
  • Integrarea lor in grupe de maxim 12 copii, profesorul petrece astfel mai mult timp cu fiecare
  • Traineri cu multa experienta
  • O comunicare permanenta intre copii si traineri, chiar și atunci când nu sunt la ore, copiii pot trimite email-uri cu întrebări profesorului lor.