Digital Graphics for Kids

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAcest curs este adresat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 13 ani care doresc sa invete primele notiuni de grafica digitala vectoriala si realizarea unui proiect de design profesional.
Copiii vor reusi sa realizeze un proiect de design profesional folosind o serie larga de elemente Corel Draw, ingloband facilitati de desenare automata, efecte speciale si layout.

Corel Draw este un program dezvoltat pentru desenarea cu ajutorul calculatorului bazat pe grafica vectoriala. El ofera insa şi functii pentru editarea textelor şi multiple moduri de creare, editare şi modelare de ilustratii artistice şi tehnice in 2D. Datorita numeroaselor filtre de import – export şi efecte speciale, Corel Draw este un program deosebit de util celor care doresc sa realizeze materiale grafice simple (pliante, broşuri) sau chiar documente complexe necesitand functii de tehnoredactare foarte puternice. De asemenea, este folositor atat acasa in mici operatiuni de editare corelativa text – imagine, cat şi in conceptia şi productia publicitara (grafica, design), comunicari vizuale, chiar şi pentru operatiuni nu foarte complexe de proiectare.

Tematica: Corel Draw

Avantajele cursului:

Cursul se organizeaza in 30 de ore (8 sedinte), pe parcursul a doua luni, intr-un proces de invatare usor si placut. Numarul maxim de copii intr-o grupa este de 12, astfel incat trainerii sa se poata ocupa de fiecare.
Cursurile sunt predate in limba romana sau engleza de traineri competenti, cu multa experienta practica, asigurandu-le copiilor o sustinere continua pe toata durata cursului. Chiar si atunci cand nu sunt la sala, ei pot trimite trainerilor emailuri cu intrebarile lor.