Augmented Reality for Kids

Augmented Reality este o modalitate de a folosi o imagine, cunoscută ca o imagine de declanșare, pentru a genera un film, slideshow sau o imagine grafica generata pe calculator.
Curricula pe care am creat-o, aferenta cursului Augmented Reality for Kids, este adresata copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani care doresc sa aiba contact cu ultimele tehnologii. De altfel, Realitatea Augmentata poate fi folosita in orice domeniu de activitate: de la educatie si marketing, la prezentari ale obiectelor de arta, obiectivelor turistice si pana la proiecte complexe, cu scopul de a imbogati perceptia utilizatorului si interactiunea sa cu viata reala prin suplimentarea lumii reale cu obiecte virtuale 3D care par sa coexiste in acelasi spatiu cu lumea reala.

Tematica: Aurasma, QR Code, I-nigma,

Avantajele cursului:

Cursul se organizeaza in perioada de Summer School, pe parcursul a 6 sedinte de cate 4 ore (L-S). Numarul maxim de copii intr-o grupa este de 12, astfel incat trainerii sa se poata ocupa de fiecare.
Cursurile sunt predate in limba romana sau engleza de traineri competenti, cu multa experienta practica, asigurandu-le copiilor o sustinere continua pe toata durata cursului. Chiar si atunci cand nu sunt la sala, ei pot trimite trainerilor emailuri cu intrebarile lor.