The Basics of Web Security

Obiectivul cursului:

Acest curs este adresat intreprinderilor si e realizat impreuna cu o echipa de experti de la Haute Ecole d’Ingénieurs et Gestion Vaud din Elvetia. Cursul are ca si obiectiv sensibilizarea utilizatorilor de internet din mediul de afaceri si institutional pentru securitatea cibernetica. Participantii vor dobandi  cunostinte si abilitati de a intelege  mai bine amenințările cibernetice care cresc odata cu dezvoltarea tehnologiilor web, precum si solutiile disponibile.

Participantii la curs vor dobandi cunostinte importante privind securitatea icompaniei sau institutiei, pentru protejarea activelor ei, protejarea datelor personale și a vieții private.

Programul cursului:

  • Cursul acoperă cele mai importante aspecte de securitate legate de : mobile security, social modia security, comunicații digitale, criptare, etc
  • Pe langa partea teoretica, cursul include tehnici de identificare, instrumente și exemple care pot contribui la o maxima eficienta in protejarea impotriva atacurilor cibernetice care ar putea genera consecinte costisitoare.

Organizare:

  • Acest curs se organizeaza ca urmare a unei solicitari specifice din partea companiilor.

Durata:

  • 24 Ore

Pret:

  • 290 EUR  / persoana pentru grupe de minim 4 persoane