Cursuri intensive pentru companii

 

Cat de competitiva e firma ta in spatiul virtual ? Esti pregatit sa lucrezi intr-o companie a mileniului III ? Cum vei reusi sa faci cunoscute produsele si serviciile ei intre miliardele de website-uri vizitate zilnic de miliarde de oameni ? Cat de in siguranta sunt datele companiei tale, identitatea ta si informatiile pe care le postezi pe retele sociale?

Urmeaza cursurile noastre concepute pentru echipele de management si cele operationale ale oricarei intreprinderi si institutii. Si poti deveni parte a transformarii sale digitale.

Expertii de la Haute Ecole d’Ingénierie et de Gestion du Canton de Vaud (HEIG-VD, Yverdon-les-Bains, Elvetia) impreuna cu echipa Swiss Webacademy au realizat un pachet de cursuri destinate mediului corporate, pentru a intelege conceptele de baza ale lumii internetului si securitatii online si a le aplica in viata profesionala si personala. Cursurile  sunt intensive si au un accentuat caracter practic.
Organizam aceste cursuri la cererea oricarei companii care doreste sa formeze competente digitale echipei sale de management / marketing. In functie de necesitatile specifice ale companiei, poti alege unul sau mai multe module din intregul pachet pe care il consideram ca fiind absolut necesar oricarei companii.

Digital Marketing

Software Programming

Digital Graphics & DTP