Cursuri intensive pentru companii

 

Cat de competitiva e firma ta in spatiul virtual ? Esti pregatit sa lucrezi intr-o companie a mileniului III ? Cum vei reusi sa faci cunoscute produsele si serviciile ei intre miliardele de website-uri vizitate zilnic de miliarde de oameni ? Cat de in siguranta sunt datele companiei tale, identitatea ta si informatiile pe care le postezi pe retele sociale?

Urmeaza cursurile noastre concepute pentru echipele de management si cele operationale ale oricarei intreprinderi si institutii. Si vei deveni astfel parte a transformarii sale digitale.

Expertii de la Haute Ecole d’Ingénierie et de Gestion du Canton de Vaud (HEIG-VD, Yverdon-les-Bains, Elvetia) impreuna cu echipa Swiss Webacademy au contribuit la realizarea unui pachet de cursuri destinate mediului corporate, pentru a intelege conceptele de baza ale lumii digitale si securitatii online si a le aplica in viata profesionala si personala. Sau pentru a obtine competente IT de nivel inalt pentru a creste productivitatea companiei tale.
Cursurile  sunt intensive si au un accentuat caracter practic.
Organizam aceste cursuri la cererea oricarei companii care doreste sa formeze competente digitale angajatilor sai, in functie de necesitatile sale specifice.

Digital Marketing

Software Programming

Digital Graphics & DTP

IT Courses for Business

Clientii nostri:
Continental Automotive - Pkw Home  Sef Echipa Productie at Siemens | The Muse   Bittnet Group - Divizii - Equatorial RFI Romania - FM 93.5 - Bucharest - Listen Online NTT DATA Business Solutions - Camunda