Competente digitale pentru mediul corporate

Sunteti pregatiti sa lucrati intr-o companie a mileniului III ? Cat de competitiva e firma dumneavoastra in spatiul virtual ? Cum veti reusi sa faceti cunoscute produsele si serviciile ei intre miliardele de website-uri vizitate zilnic de miliarde de oameni ? Cat de in siguranta este identitatea dumneavoastra si informatiile pe care le postati?

Expertii de la Haute Ecole d’Ingénierie et de Gestion du Canton de Vaud (HEIG-VD, Yverdon-les-Bains, Elvetia) impreuna cu echipa Swiss Webacademy au realizat un pachet de cursuri destinate mediului corporate, pentru a intelege conceptele de baza ale lumii internetului si securitatii on line si a le aplica in viata profesionala si personala.
 Cursurile  sunt intensive si au un accentuat caracter practic. Fiecare modul se desfasoara pe durata a 3 zile consecutive. Cursurile se organizeaza fie one-to-one, fie la cererea oricarei companii care doreste sa formeze competente Web echipei sale de management / marketing. In functie de necesitatile dumneavoastra specifice, puteti alege unul sau mai multe module din intregul pachet pe care il consideram ca fiind absolut necesar oricarei companii: