Cursuri intensive pentru companii

 

Cat de competitiva e firma dumneavoastra in spatiul virtual ? Sunteti pregatiti sa lucrati intr-o companie a mileniului III ? Cum veti reusi sa faceti cunoscute produsele si serviciile ei intre miliardele de website-uri vizitate zilnic de miliarde de oameni ? Cat de in siguranta sunt datele companiei voastre, identitatea voastra si informatiile pe care le postati?

Urmati cursurile noastre concepute pentru echipele de management si cele operationale ale oricarei intreprinderi si institutii. Si veti deveni parte a transformarii sale digitale.

Expertii de la Haute Ecole d’Ingénierie et de Gestion du Canton de Vaud (HEIG-VD, Yverdon-les-Bains, Elvetia) impreuna cu echipa Swiss Webacademy au realizat un pachet de cursuri destinate mediului corporate, pentru a intelege conceptele de baza ale lumii internetului si securitatii on line si a le aplica in viata profesionala si personala. Cursurile  sunt intensive si au un accentuat caracter practic.
Cursurile se organizeaza la cererea oricarei companii care doreste sa formeze competente Web echipei sale de management / marketing. In functie de necesitatile dumneavoastra specifice, puteti alege unul sau mai multe module din intregul pachet pe care il consideram ca fiind absolut necesar oricarei companii

Digital Marketing

Web Security

Programming

Digital Graphics & DTP

Blockchain

  • Blockchain Basics and User Cases
  • Blockchain Development Concepts