Curs de Frontend Developer

cu expertiza si atestare elvetiana

Doriti sa deveniti un specialist al Internetului ? Primul pas pe care il puteti face este sa va inscrieti la cursul nostru de Frontend Developer. Veti invata concepte de baza in web design si veti dobandi toate competentele necesare in realizarea de site-uri web profesioniste.

Apoi daca veti ramane la fel de pasionati si perseverenti, veti putea opta sa va formati in specializarile noastre de Backend Developer.

Programele sunt realizate impreuna cu experti elvetieni de la Haute Ecole ARC Ingénierie din Neuchatel. Aceasta universitate de stiinte aplicate concepe si upgradeaza anual programele noastre de curs si evalueaza trainerii nostri. HE ARC Ingenierie va ofera de asemenea posibilitatea obtinerii unui atestat elvetian cu o valoare de 22 de credite ECTS pentru fiecare modul, in urma unei examinari specifice a studentilor nostri.

Cui se adreseaza cursul?

  • elevilor sau studentilor care doresc sa isi completeze competentele in domeniul web
  • intreprinzatorilor in domeniul business-ului on line
  • persoanelor care doresc sa isi reorienteze cariera profesionala catre tehnologiile web
  • persoanelor care doresc sa isi gestioneze singuri website-ul si comunicarea on line.

Pentru a avea acces la cursul de Web Designer este necesar sa aveti cunostinte temeinice in utilizarea computerului si a Internetului, dar mai ales sa fiti pasionati si motivati sa va pregatiti intensiv intr-una din specializarile Web.

Ce veti invata ?

Cursul cuprinde un pachet complet de tehnologii web care va formeaza competentele necesare unui Web Designer profesionist. HTML5, CSS/CSS3,  Publicare pe Internet, Photoshop, Bootstrap Elemente animate pentru publicitate in site-urile Web, Mobile Website Design, CMS Design (WordPress), Javascript si jQuery (librarii), WordPress, optimizare de layout-uri. La finalul pregatirii, veti realiza un proiect real, pentru o firma, institutie sau organizatie, pe care il veti prezenta la evaluare. Acest website va face parte din primul vostru portofoliu de specialist web.

Cat dureaza cursul ?

Cursul dureaza 24 de saptamani (6 luni) + 4 saptamani asistenta la proiect si se desfasoara astfel:

  • In varianta “la sala” – intalniri la sala, de doua ori pe saptamana intre orele 17:00 – 21:00
  • In varianta “intensiva” – intalniri la sala, in fiecare sambata, intre orele 9 – 14

Certificari pe care le puteti obtine ?

  • Certificat de “Frontend Developer” Swiss WebAcademy (inclus in pretul cursului)
  • Certificat de “Designer Pagini Web” eliberat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, cod COR 216613 (optional, taxa de examinare este de 100 lei, cerinta obligatorie: diploma de bacalaureat)
  • Atestat de la Universitatea de  stiinte aplicate din Elvetia, Haute Ecole Arc Ingenierie cu o valoare de 22 credite ECTS (optional, taxa de examinare este de 200 EUR)

Vezi Calendarul Cursurilor