Specializari in cele mai noi tehnologii ale Internetului

Doresti sa te specializezi in domeniul cu cel mai mare potential in prezent si viitor ? Sa devii foarte bun in ceea faci, sa fii cautat de angajatori de top, sa iti deschizi un orizont in cariera, pe un drum care este din start “de succes” ?

Swiss Webacademy are toate raspunsurile pentru tine si iti ofera o formula unica de pregatire.

Sub coordonarea si cu expertiza universitatii de stiinte aplicate Haute Ecole Arc Ingenierie din Neuchatel, Elvetia, organizam pentru voi trei cursuri progresive de specializare in domeniul Web. 

Vei invata sa folosesti o serie de tehnologii, programe, platforme si instrumente, pentru a realiza proiecte simple sau complexe in mediul online, pentru a crea noi activitati si aplicatii.

Fiecare curs are o durata de 7 luni, din care o luna de consultanta in realizarea proiectului. Absolventii fiecarui modul, pot opta sa participe la examinarea elvetiana care le va da sansa de a obtine o Atestare Haute Ecole ARC Ingénierie recunoscuta la nivel international, care are o valoare de 22 credite universitare ECTS / curs.

Abordarea invatarii in cadrul acestor cursuri este unica, si este atent coordonata de partenerii nostri elvetieni.

Indeplinirea obiectivelor la finalul cursului precum si rezultatele reflectate in cariera profesionala a fiecaruia dintre studentii nostri, este preocuparea noastra cea mai de pret. Suntem mandri sa vedem cum tineri specialisti formati la Swiss Webacademy, devin in scurt timp angajati de succes in companii de profil, sau isi lanseaza propriul business in mediul online.