Specializari in cele mai noi tehnologii digitale

Doresti sa devii specialist intr-un domeniu care va ramane mereu “de viitor” ? Vrei sa devii cu adevarat bun in ceea ce faci si sa fii cautat de angajatori de top? Esti pregatit sa deschizi un orizont larg carierei tale, pe un drum care din start este “de succes” ?

Daca esti gata sa raspunzi acestor provocari, te asteptam la Swiss Webacademy. La noi vei descoperi o formula unica de pregatire. Sub coordonarea si cu expertiza universitatii de stiinte aplicate Haute Ecole Arc Ingenierie din Neuchatel, Elvetia, organizam pentru voi cateva cursuri de inalta specializare in domeniul Web si al dezvoltarii de aplicatii software. Vei invata sa folosesti o serie de tehnologii, programe, platforme si instrumente, pentru a realiza proiecte simple sau complexe in mediul online, pentru a crea noi activitati si aplicatii.

In urma unei evaluari individuale, trainerii Swiss Webacademy iti vor propune un parcurs de evolutie in cariera ta de specialist IT.

Fiecare curs are o durata de 7 luni, din care o luna de consultanta in realizarea proiectului. Absolventii fiecarui modul, pot opta sa participe la examinarea elvetiana care le va da sansa de a obtine o Atestare Haute Ecole ARC Ingénierie recunoscuta la nivel international, care are o valoare de 22 credite universitare ECTS / curs.

Abordarea invatarii in cadrul acestor cursuri este unica, si este atent coordonata de partenerii nostri elvetieni.

Indeplinirea obiectivelor la finalul cursului precum si rezultatele reflectate in cariera profesionala a fiecaruia dintre studentii nostri, este preocuparea noastra cea mai de pret. Suntem mandri sa vedem cum tineri specialisti formati la Swiss Webacademy, devin in scurt timp angajati de succes in companii de profil, sau isi lanseaza propriul business in mediul online.