Dorești să te specializezi în cele mai noi tehnologii digitale și să lucrezi pentru angajatori de top? Alege calea unei cariere în IT, din start “de succes” și mereu “de viitor”.

La Swiss Webacademy vei descoperi o formulă unică de pregătire. Sub coordonarea și cu expertiza partenerilor noștri de la Universitatea de științe aplicate Haute Ecole Arc Ingénierie din Neuchâtel, Elveția, organizăm 5 cursuri de înaltă specializare în domeniul Web și al dezvoltării de aplicații software. Vei învăța să folosești o serie de tehnologii, programe, platforme și instrumente pentru a realiza proiecte simple sau complexe în mediul online.

Cursurile noastre de specializare

Organizare

În urma unei evaluări individuale, trainerii Swiss Webacademy iți vor propune un parcurs de evoluție în cariera ta de specialist-ă IT. Trainerii nostri sunt recunoscuti de HE ARC Ingénierie.

Fiecare curs are o durată de 7 luni, din care o lună de consultanță în realizarea proiectului.

Certificare

Absolvenții fiecărui modul pot opta să participe la examinarea elvețiană care le va da șansa de a obține o atestare Haute Ecole Arc Ingénierie recunoscută la nivel internațional.

Perspective

Îndeplinirea obiectivelor la finalul cursului precum și rezultatele reflectate în cariera profesională a fiecăruia dintre cursanții noștri sunt preocupările noastre cele mai de preț. Suntem mândri să vedem cum tineri specialiști formați la Swiss WebAcademy devin, în scurt timp, angajați de succes în companii de profil sau antreprenori în mediul online.

Te așteptăm la Swiss WebAcademy pentru a răspunde provocărilor și a deschide un orizont larg carierei tale!