CURSURI

Swiss Webacademy este o poarta deschisa de invatare si explorare a tot ceea ce astazi aveti nevoie sa cunoasteti pentru a fi perfect integrat in provocarile lumii pe care o traim.

Web School

Copiii nostri au nevoie sa fie indrumati spre o invatare adaptata varstei si pasiunii lor, dar scoala de azi nu le ofera inca programe care sa le formeze o gandire computationala si o intelegere a conceptelor digitale actuale.

De aceea, echipa noastra de specialisti, a conceput Programe complete, special dedicate copiilor:

Web Academy

Doriti sa deveniti un specialist al Internetului ? Sa intelegeti si sa folositi conceptele aflate in permanenta evolutie ale lumii virtuale ?

Specializari in cele mai noi tehnologii digitale, in programe concepute de expertii Haute Ecole ARC Elvetia, cu durate de 7 luni.

Web Business

Sunteti in conducerea unei companii si business-ul vostru trebuie sa tina ritmul cu cele mai noi tehologii digitale? O serie de cursuri intensive sau de lunga durata sunt concepute de expertii nostri, astfel incat fiecare dintre voi sa isi poate regasi cu usurinta propriile cai de evolutie in tehnologiile viitorului, descoperind oportunitati fara precedent pentru viata sa profesionala si personala.

Cursuri pentru companii, competente necesare in procesul lor de transformare digitala

DIGITAL MARKETING

WEB SECURITY

PROGRAMMING

GRAPHIC DESIGN

  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe InDesign

BLOCKCHAIN