Marius AMZA

Marius AMZA

FONDATOR SI VICEPRESEDINTE SWISS WEBACADEMY, DIRECTOR SWISS WEBBUSINESS

Coordoneaza intreaga activitate digitala a SWA. A coordonat si dezvoltat numeroase proiecte internaționale in domeniul Web.

Marius Amza este Manager al Departamentului Web Development –  Swiss Webacademy, si Director al Swiss WebBusiness SRL.El a obținut certificate elvețiene de Web software engineer, Web Developer și Web Designer si a coordonat si dezvoltat numeroase proiecte internaționale in domeniul Web.

E profesor asociat la  Universitatea Elvețiană – Haute École Arc Ingénierie, si a predat cursul de Génie logiciel et méthodes agile care fac parte din programul de master MAS-RAD. Tot in Elveția, Marius a predat și cursuri de Web security la HEIG-VD – Haute Ecole d’Ingénierie et de Gestion. De asemenea, el a coordonat stagii de pregătire licență pentru studenți elvețieni.  În calitate de Formator, Marius predă de mai mult de 10 ani cursuri de IT, atat pentru viitori specialisti cat si pentru numeroase companii private și instituții guvernamentale romanesti. Principalele domenii : Web Development, Cursuri OSINT si Cybersecurity, Web Designer, Cursuri de programare și securitate a informațiilor.

Marius este de asemenea de 6 ani profesor asociat la Universitatea Franche-Comté (Belfort-Montbéliard) unde preda cursuri de tehnologii web.

Împreună cu echipa Swiss WebAcademy, el face parte din echipa de organizare a Congreselor de securitate cibernetică din România, Elveția și Italia, dezvoltând platformele online ale congresului și dezvoltând cursuri legate de securitatea cibernetică bazate pe nevoile participanților la congrese.