Summers School – Game Design

CALENDARUL CURSURILOR

Course Details:

INCEPUT CURS:
29-07-2019
SFARSIT CURS:
02-08-2019
DURATA:
5 zile
ZILELE DE CURS:
Luni-Vineri
PROGRAM:
09:00-13:00
LOCALITATEA:
Sibiu
PRET:
600 RON
Inscrie-te acum!

Curs de Game Design 29 iulie – 02 august

Copiilor dumneavoastra le place sa se joace! Doar ca “terenul de joaca” se muta din ce in ce mai mult pe… ecranul calculatorului !

Ce-ati zice daca, in loc sa piarda ore excesive in febra jocurilor pe calculator, micii artisti ei Erei Digitale ar invata sa creeze propriul joc si sa dea expresie creativitatii lor debordante ?

Swiss Webacademy va propune un curs de vara, un curs de creare de jocuri cu ajutorul unei platforme speciale, prin intermediul careia copiii vor realiza un proiect care se va transforma intr-un mult visat joc, cu rezultate imediate, si fara un nivel de pregatire avansat de cunostinte de programare sau calculator. Cursantii au posibilitatea sa prelucreze codul sursa al jocurilor si vor invata sa lucreze in echipa. Programul este special conceput pentru copiii cu varste cuprinse intre 9 – 13 ani.

Locul de desfasurare este la sediul nostru din Sibiu, Str. Scoala de Inot, Nr. 18, timp de o saptamana, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 13:00.

Acest “motor” de creare a jocurilor este conceput pentru dezovoltarea imaginatiei si a gandirii copiilor, permitandu-le o libertate de conceptie a povestii jocului, vor avea acces la codul sursa si il vor prelucra in limitele impuse de trainer. Unul dintre beneficiile pe care le vor avea prin crearea acestor jocuri, este si trezirea interesului lor pentru programare, domeniu larg cautat intr-o societate orientata spre tehnologie.

Ce vor invata copii:

  • Notiuni de baza de programare
  • Ce este un “Motor/Engine”
  • O introducere in Game Engine
  • Crearea unui JOC
  • Sa lucreze in echipa

Mai multe informatii despre curs:

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta:

Telefon:

0799 735 220 – Persida Padurean – Office Manager Sibiu
0725 593 696 – Daniela Chrzanovski – director SWA

Adrese e-mail:

office@swissacademy.ro

persida.padurean@gmail.com

daniela.chrzanovski@gmail.com