Software Developer

CALENDARUL CURSURILOR

Course Details:

INCEPUT CURS:
08-09-2021
SFARSIT CURS:
31-03-2022
DURATA:
7 luni
ZILELE DE CURS:
miercuri și joi
PROGRAM:
17:00-21:00
LOCALITATEA:
Sibiu
PRET:
1490€
Inscrie-te acum!

Un software developer (programator) are un rol cheie în proiectarea, realizarea, implementarea, testarea și mentenanța sistemelor software. Programele pe care el le creeaza vor ajuta companiile să fie mai eficiente și să ofere un serviciu mai bun. El are abilități tehnice atât pentru a realiza programe software cât și pentru a coordona o echipă de dezvoltatori.

Sa devii software developer inseamna pentru tine sa iti deschizi oportunitati largi de evolutie in cariera, sa ai sansa sa ocupi unul dintre cele mai bine platite job-uri de pe piata. Acest curs, conceput împreună cu partenerii noștri de la Haute Ecole Arc Ingénierie din Neuchâtel, Elveția, oferă toate competențele necesare unui astfel de rol.

Abordarea noastra este unica in Romania, partenerii nostri elvetieni ne ofera programe perfect adaptate la piata actuala precum si sansa obtinerii unei atestari universitare.

Certificări

  • Certificat de “Software Developer” eliberat de Swiss WebAcademy (inclus în prețul cursului)
  • Atestat de “Software Developer” eliberat de Haute Ecole Arc Ingénierie cu o valoare de 22 credite ECTS (opțional, taxa de examinare este de 250 EUR).

Preț

  • 1490 EUR.

Opțiuni de plată: integrală (discount de 10 %) sau în rate (avans de 440 EUR și 6 rate de câte 175 EUR / lună).

Vezi mai multe informații despre curs | Înscrie-te