Full-stack Developer

CALENDARUL CURSURILOR

Course Details:

INCEPUT CURS:
05-10-2022
SFARSIT CURS:
30-04-2023
DURATA:
6 luni
ZILELE DE CURS:
Miercuri si joi
PROGRAM:
17:00-21:00
LOCALITATEA:
Online
PRET:
1500 EUR
Inscrie-te acum

Full-stack Developer

Un full-stack developer are un rol important în arhitectura software a unui proiect IT, în concepția și implementarea de noi funcționalităti, precum și în etapa de testare a acestora. El cunoaște cele mai importante și recente tehnologii și limbaje de programare putând astfel cu ușurință sa lucreze in partea de arhitectura a aplicațiilor, în front-end-ul și back-end-ul site-urilor web, în partea de UX/UI și să dezvolte independent diverse tipuri de aplicații. Deține o gama vastă de competențe care îi permit să acopere o multitudine de sarcini într-o companie.

Sa devii Full-stack developer inseamna pentru tine sa iti deschizi oportunitati largi de evolutie in cariera, sa ai sansa sa ocupi unul dintre cele mai bine platite job-uri de pe piata. Acest curs, conceput împreună cu partenerii noștri de la Haute Ecole Arc Ingénierie din Neuchâtel, Elveția, oferă toate competențele necesare unui astfel de rol.

Abordarea noastra este unica in Romania, partenerii nostri elvetieni ne ofera programe perfect adaptate la piata actuala precum si sansa obtinerii unei atestari universitare.

Durată și program

Cursul durează 6 luni : curs, lucru asistat pentru finalizarea proiectului, evaluare

Programul cursului:

  • Miercuri si joi intre orele 17:00-21:00
  • HIBRID (la sala si online)

Certificări

  • Certificat de “Software Developer” eliberat de Swiss WebAcademy (inclus în prețul cursului)
  • Optional: Certificat de “Programator de aplicatii” eliberat de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, cod COR 2514 (cerința obligatorie: studii superioare) – 50 Eur
  • Optional: Atestat de “Web Designer” eliberat de Haute Ecole Arc Ingénierie cu o valoare de 22 credite ECTS – 250 EUR

Preț

  • 1500 EUR.

Optiuni plata:

  • Integral : beneficiind de un discount de 10% 
  • In Rate : platind un avans de 390 EUR  si 6 rate de cate 185 EUR / luna

OFERTA: participanții la cursul nostru de Front-end Developer, Back-end Developer sau Embedded Systems Programming,  beneficiază de o reducere de 10%.

Vezi mai multe informații despre curs | Înscrie-te