Cursuri Digital Makerspace – din 5 octombrie 2020

Cursuri Digital Makerspace – din 5 octombrie 2020

Am lansat înscrierile la cursurile de lungă durata organizate in MAKERSPACE-ul DIGITAL. Cursurile vor începe în săptămâna 05.10.2020 – 09.10.2020.

MAKERSPACE-UL DIGITAL este un univers tehnologic creat de Swiss Webschool, în care copiii vor explora, învata și experimenta cele mai noi concepte digitale.

DISCOVER – EXPLORE – LEARN  e deviza Swiss Webschool. E drumul pe care copiii dumneavoastra vor fi îndrumați de trainerii Swiss Webacademy pentru a fi pregatiti din timp pentru noua paradigma a transformării digitale, pentru meseriile viitorului.

Echipa Swiss Webschool a pregătit începutul unui nou an scolar digital pentru copiii dumneavoastra cu vârsta între 8 – 15 ani. Îi vom entuziasma cu noi experiențe într-o lume a roboților, a dronelor, imprimantelor 3D, îi vom purta în lumi paralele deschise prin Virtual Reality si Augmented Reality. La cursurile noastre copiii vor învăța prin exemple și proiecte concrete să utilizeze în mod creativ și constructiv computerul si toate echipamentele tehnologice pe care le punem la dispoziția lor.

Programele de pregatire sunt diverse, bogate în concepte noi. Abordarea este deosebit de practica iar evolutia pregatirii este gradata. Veți fi uimiți de aptitudinile digitale pe care copiii le vor dobandi in scurt timp, de vocabularul tehnologic modern pe care si-l vor însuși cu mare usurinta.

Timp de 8 luni, într-un program de  2 ore / săptămâna (60 ore total) – pe parcursul întregului an școlar, din octombrie până în iunie, copiii pot opta să facă parte dintr-una din grupele de mici, pasionati și talentați creatori ai viitorului digital. Vor fi grupe de nivel Începător, Mediu, Avansat si “Foarte Avansat”.

Acest program de curs  cuprinde module menite să răspundă nevoilor copiilor de a li se forma o gândire computațională și de a înțelege evoluția tehnologiilor digitale la care ei vor contribui în viitorul apropiat.

Preț:

  • 2500 lei – pentru intreg programul de 8 luni.

Plata se poate face în două variante:

  1. Integral, la semnarea contractului – în acest caz veți beneficia de un discount de 10 %
  2. În rate – în acest caz se achită un avans de 500 lei la semnarea contractului, iar apoi, pe perioada celor 8 luni, cate 250 ron / lună

Locație:

Cursurile vor fi organizate la sediul Swiss WebAcademy, Sibiu, Str. Scoala de Înot, Nr. 18 – ETAJ – in Makerspace-ul Digital.

Contact:

Persida Pădurean – Office Manager – 0799 735 220

Ronan Barentin – Training Manager – 0799 966 027

Am început înscrierile, iar locurile sunt limitate.

Vezi mai multe informații despre curs | Înscrie-te